Sporta komplekss Mežaparks Sports Village (LV)

Sporta komplekss Mežaparks Sports Village (LV)

2023.gada rudenī tika atjaunotas sporta kompleksa Mežaparks Sports Village peldbaseina ģērbtuves.

Lasīt vairāk

Kuldīgas novada Sporta skolas baseins (LV)

Kuldīgas novada Sporta skolas baseins (LV)

 Kuldīgas novada Sporta skolas baseina komplekss atrodas Kuldīgas vēcpilsētā. Komplekss sastāv no 25m gara peldbaseina, divu veidu pirtīm un sāls istabas. Pirts zonā ierīkota arī burbuļvanna un bērnu baseiniņš ar nelielu slidkalniņu un lietussarga tipa strūklaku.Gfitness ir peldbaseina kompleksu aprīkojis ar Gantner piekļuves sistēmu (turniketu), kases sistēmu, CP ražotāja skapiem ar Gantner slēdzenēm.   Valsts: LatvijaVieta: Kalnu iela 6, KuldīgaMājas lapa:  https://www.kuldigasports.lv/sporta-bazes/baseins/Atvērts: 2019

Lasīt vairāk

Līvu akvaparks (LV)

Līvu akvaparks (LV)

Līvu Akvaparks piedzīvoja vērienīgu ģērbtuvju zonas rekonstrukciju, kuras laikā G Fitness to aprīkoja ar 1100 jauniem C + P Cambio Serijas dizaina divlīmeņu un trīslīmeņu skapīšiem ar Augstspiediena lamināta durvīm, kuras aprīkotas ar Gantner Online drošības sistēmu. C + P Cambio Serija katrā vietā rada individuālu iekārtojumu, kas ne tikai labi iekļaujas  apkārtējā vidē, bet to vienlaicīgi arī raksturo. C+P kolekcija Cambio ir pareizā izvēle visur tur, kur Jūs vēlaties apvienot labāko dizainu ar optimālu funkcionalitāti.

Lasīt vairāk

Salaspils peldbaseins (LV)

Salaspils peldbaseins (LV)

2017. gadā atklāta jauna sporta bāze Salaspilī - Salaspils Peldbaseins. Salaspils Peldbaseinā ir pieejamas nodarbības visiem vecumiem sākot no zīdaiņiem beidzot ar senioriem, tiek piedāvātas gan peldēšanas apmācības, gan ūdens aerobika, gan arī brīvais apmeklējums bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem.

Lasīt vairāk

Bauskas peldbaseins (LV)

Bauskas peldbaseins (LV)

Baseins atrodas Bauskas centrā, tikai stundas brauciena attālumā no Rīgas. Komplekss tika atklāts pirms pusgada, 2018. gada 23. janvārī, par ko liecina ēkas jaunības pilnais izskats. Gfitness aprīkoja Bauskas peldbaseinu ar piekļuves sistēmu (turniketu) un kases sistēmu, CP vācu krāsas skapjiem, Gantner Technologies ražotām slēdzenēm.

Lasīt vairāk